Valgt:

Rosens Akkorder

Rosens Akkorder

(4 kundeanmeldelser)

Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler.  Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs.

Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne.

Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk.

Lusinias Lyrik er LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag.

Beskrivelse

Marie Alexander White

Marie Alexander White er et pseudonym for en person, der aldrig rigtig regnede med hverken at blive udgivet eller skulle ses som forfatter. Som barn tegnede hun historier med farvekridt og læste dem for familiens hønsehund, Jan. Da hun lærte at skrive, var det fortællinger i kladdehæfter, gemt i en kasse indpakket i sølvfolie og forret med slikpapir for at skjule kasses egentlige formål. Senere fandt hun en gammel skrivemaskine, hvor båndet gik i hårknude, men skrives skulle der. Det var meget sjældent, at nogen fik lov at læse hendes tekster fyldt med stavefejl og tossede opsætninger af ord, som de var. De få gange, hun vovede at vise dem til andre, var der ingen synlig begejstring. At skrive var hendes personlig flugt fra virkeligheden. Hermed kunne verden passe sine egne retningslinjer, og flere historier har ladet livet på familiens grill eller på et af Danmarks hendøende Sankt Hans bål, for at de ikke skulle hobe sig op i skuffer og skabe og risikere at blive fundet og læst. Efterhånden som verden af sociale medier er blevet en hverdags ting, fandt Marie flere ligesindede. Hun opfandt sit pseudonym, bygge op omkring familiens navne. Et pseudonym hun nu har gemt sig bag i over tre år. Selvom hun ikke længere gemmer sig bag navnet, bliver hendes bøger udgivet herunder.

4 anmeldelser af Rosens Akkorder

 1. Rikke (Bogormmedbriller)

  Rosens Akkorder af Marie Alexander White behandler en masse emner i denne bog.
  Seksualitet, homofobi, mobning, gruppepres og en dominerende far. Og det gør hun rigtig godt.

  Bogen handler om Agathe, også kaldet A eller store A, der kæmper med sin seksualitet. Hun er blevet taget i at kysse med en pige af hendes far. Og det blev ikke taget godt i mod. Faderen mener hun er unaturlig og at det kun er en fase.

  A kæmper også med et lavt selvværd og panikanfald. Hendes storebror Marcus er hendes redning når panikanfaldende kommer.

  Gennem hele sin barndom har hun haft en plageånd i Cecilie, der har gjort mange ting der har udstillet A. Det sidste hun gør ved hende, er at lade som om hun var interesseret i hende og så bagefter stille sig op som det uskyldige offer.

  Marcus havde en god veninde Kaia, der flyttede væk fra byen for 6 år siden, men hun vender tilbage og hjælper A. Kaia kommer ind i billedet lige på det rette øjeblik.

  Jeg vil ikke fortælle så meget mere, da jeg så vil afsløre hele bogen. Kan kun sige læs den, den er fantastik og bogen er skrevet i et let læseligt sprog, der gør at den er nem at læse.

  Bogen udkommer fra forlaget Petunia d. 1. juni 2019

  Jeg glæder mig til forsættelsen af denne serie
  Og jeg vil med glæde give denne fantastiske bog 5 ud af 5 hjerter ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Bog_bloggen

  Læseoplevelsen jeg havde med Rosens Akkorder, er jeg meget taknemlig for at jeg fik lov at få. Det var en bog, jeg umiddelbart nok ikke villet have læst, hvis ikke jeg fik den anbefalet – og nu er jeg virkelig glad for, at jeg kan bære denne fortælling med mig videre.
  I mit blogindlæg beskriver jeg, på hvilke måder romanen har givet mig ting med sig, efter endt læsning, til trods for, at jeg umiddelbart ikke var den oplagte målgruppe. Dette har jeg skrevet om, inde på min Instagram, Bog_bloggen.

  Jeg ville ønske denne ungdomsroman fandtes, da jeg gik i folkeskole og kan som voksen ikke vente med at læse opfølgeren, Sjælens Ekko ❤️

  For fuld anmeldelse:
  https://www.instagram.com/p/B_CO_rehkm_/?igshid=j9rbekgm1vzr

 3. Sofie

  Skøn fortælling om seksualitet, mobning og at stå ved sig selv.
  https://www.youtube.com/watch?v=wai4MEkTFug&t=14s

 4. Stephanie (Den rullende bogblogger)

  “Jeg er stor fan af at Agathe er så afklaret med at hun er lesbisk. Altså, hun prøver ikke at benægte det og det hele føles så naturligt. Virkelig fedt. Og så kan jeg også godt lide hvordan Kaia flere gange får skubbet Agathe lidt ud af komfortzonen. Det havde jeg også lyst til flere gange.”

  Læs hele anmeldelsen her:
  https://denrullendebogblogger.wordpress.com/2020/04/27/luscinias-lyrik-1-rosens-akkorder-af-marie-alexander-white/

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv