Valgt:

Rosalindes My Story 1 - Kysseklar

Rosalindes My Story 1 – Kysseklar

Pis, love og hormoner!

Rosalinde vil have en kæreste – og det skal være nu!!!!

Hun føler, at hun er den eneste i 8. Klasse, som ikke er forelsket. I desperation melder hun sig til et reality tv-program, The Perfect Love Match, som lover, at den heldige deltager finder den perfekte kæreste.

Efter mange forhindringer og uden deres forældres viden kan Rosalinde og hendes bedste og eneste veninde Ela endelig gå om bord på det store krydstogtskib, Sea of Love, hvor optagelserne skal finde sted.

Og straks begynder forberedelserne på jagten efter Rosalindes første og helt perfekte kæreste.

Beskrivelse

Betina Hundebøll & Charlotte Thorhauge

Betina Hundebøll og Charlotte Thorhauge er tvillingesøstre, begge sygeplejersker, og så skriver de bøger sammen. Selvom de bor langt fra hinanden, så skriver de i et tæt samarbejde. Betina og Charlotte taler sammen mange gange i løbet af dagen, blandt andet om handling og idéer til manuskripter, og ellers om alt muligt andet mellem himmel og jord. Betina og Charlotte får deres inspiration fra deres hverdag med familien og fra deres arbejde, hvor de møder mange forskellige, søde mennesker og skæbner samt fra deres barndom og egne oplevelser og livserfaringer. Betina og Charlotte har flere udgivelser bag sig til børn og unge. Deres bøger bygger altid på temaer, som de finder vigtige, krydret med humor og en dybere mening.

Betina Hundebøll og Charlotte Thorhauge

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosalindes My Story 1 – Kysseklar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv