Valgt:

Pigefest

Pigefest

(1 kundeanmeldelse)

Tulle Mulle Myntheberg havde drømt om en pigefødselsdag længe. Pink-Party-drømmefest med enhjørning-cupcakes, kanin-servietter og
glimmer-sugerør. Sådan en fødselsdag, som Bellas mor havde holdt for Bella. Men Tulle havde ikke en mor som Bellas. Eller en mor som Victorias mor. Eller som nogen andens mor for den sags skyld. Hun havde en far og en Søren.

”Fa-ar?” spurgte Tulle derfor.
”Mhja-a,” svarede far med læberne fulde af søm.
”Kan man købe en mor?”
Far tabte et par søm på gulvet.
”Du ved min fødselsdag, ik?” sagde Tulle.
”Nu igen?” svarede far.
”Ja, men det er fordi, jeg alligevel ikke vil have fødselsdag for hele klassen. Jeg vil gerne have en pigefødselsdag. En mega freaking-lyserød fødselsdag som Bellas. Og så tænkte jeg, om man kan købe en mor?”

Kan Tulles far mon købe en mor, eller behøver han overhovedet det?
Pigefest … for Søren! er en højtlæsningsbog for børn i børnehave og indskolingen.
Ane Gudrun belyser LBGT+ temaet i en smukt illustreret bog set gennem lille Tulle Mulle Mynthebergs øjne.

Beskrivelse

Ane Gudrun

Ane Gudrun er en anerkendt børnebogsforfatter og illustrator med adskillige udgivelser på det danske marked. Ane Gudrun er uddannet tekstforfatter ved Erhvervsakademi Kolding og uddannet lærer i blandt andet dansk, billedkunst og biologi. Derudover har hun en kunstskoleuddannelse i tegning, akvarel og akryl og kurser i animation og stop-motion-film. Lige nu arbejder hun næsten udelukkende med illustration, forfatterskab og grafisk arbejde. Ane Gudrun holder også foredrag om sit forfatterskab og illustration, men også om kreativitetens væsen. ”Jeg elsker børnebøger. Jeg elsker at skrive, tegne og læse børnebøger. Kærligheden til samspillet mellem billeder og tekst. Kærlighed til den komprimerede historie som må forenkles og forfines pga. sin korte fortælling. Kærlighed til den gode historie. Jeg brænder for at formidle til børn – direkte til børn, både som selvlæs og højtlæsning. Jeg brænder for børnelitteratur, som taler rent ind i børn, som de kloge væsener de er.”

1 anmeldelse af Pigefest

 1. Rikke (Bogormmedbriller)

  Tulle vil så gerne have en rigtig lyserød pigefødselsdag, men det kan hun ikke for hun har kun en far og en Søren. Søren er fars nye kæreste, som hun ikke rigtig kender.
  Tulles far er lige som alle andre fædre, han kan slå søm i, køre bil og havr skjorte på. Men lave lyserøde kager og drinks kan far ikke.
  Hun bliver dybt ulykkelig da far fortæller han har inviteret alle pigerne og da dagen oprander, får hun en dejlig overraskelse.

  En super sød historie, jeg varmt vil anbefale. Og jeg er vild med hende navn Tulle Mulle Myntheberg.

  jeg giver fem flotte ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem ❤️❤️❤️❤️❤️. og illustrationerne er så skønne.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv