Valgt:

Min skønne Onkel Ofelia

Min skønne Onkel Ofelia

(1 kundeanmeldelse)

Jeg har en onkel, og han er noget helt særligt. Han kan det hele!

Mød den finurlige Onkel Ofelia, der gør så mange mærkelige ting. Han spiller fodbold i høje hæle, går med kjole og laksko, og så har
han en kæreste, der hedder Anders. Først og fremmest er Ofelia dog verdens sejeste onkel.

En bog for de små og deres voksne, fortalt på 10 sjove vers.

Vi lever i en moderne tid, hvor alternative familiesammensætninger ikke længere regnes for nyt og anderledes. Derfor kan børnelitteratur og i særdeleshed LGBT-litteratur bruges aktivt til at skabe dialog omkring endnu uforståelige eller måske svære emner.
Forfatter og illustrator Charlotte T. Frobenius skildrer LGBT-temaet med kærlighed, humor og skønne illustrationer.

Beskrivelse

Charlotte T. Frobenius

Charlotte T. Frobenius har været ude på lidt af en omvej, for at nå til det punkt i sin karriere, hun er på i dag. Hun er uddannet dyrlæge og har derefter opnået en Ph.d.-grad i eksperimentel medicin. Charlotte har i kraft af sin forskningsuddannelse været udstationeret på Johns Hopkins University i Baltimore og deltaget i mange konferencer verden over. Da Charlotte derfor besluttede sig for at droppe forskningningen og gå selvstændig som forfatter og illustrator i sin egen virksomhed (FrobbieStories), kom det som en overraskelse for alle andre end Charlotte selv. Hun har nemlig også altid både skrevet og tegnet, selvom det i en lang årrække forblev mest på hobbyplan. Charlotte har via sin Ph.d.-grad opnået kompetencer omkring sproglig og skriftlig kommunikation, opsætning af grafisk materiale og har et solidt kendskab til dyr og biologi, hvorfra hun henter en del inspiration til sine bøger. Dertil har hun udgivet en lang række videnskabelige artikler og er erfaren i at redigere og opsætte manuskripter for andre. Da hun i 2017 gik på barsel, fik hun pludselig tid til sine egne skriverier igen, og hun besluttede at gøre det helhjertet og på fuldtid. Charlotte brænder særligt for børnebøger, men sysler også med andre genrer.

1 anmeldelse af Min skønne Onkel Ofelia

  1. Rikke (Bogormmedbriller)

    Super sød historie fortalt i vers om Onkel Ofelia, der er skøn, skør, køn, sjov, kær, sej, sød, pæn, gæv og bedst. Om hvordan hverdagen er med en onkel der går i høje hæle og kjole.

    Den er skrevet i et let læselig sprog med nogle skønne illustrationer der passer til hvert vers.

    Jeg vil gerne anbefale denne historie og giver den fem ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem ❤️❤️❤️❤️❤️.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv