Valgt:

Man må sgu da ikke bande

Man må sgu da ikke bande

Kaptajn To-Gode-Sko er den bedste og mest ordentlige kaptajn, der findes. Vidt berømt for de altid pudsede sko og hans gode manerer. Han har aldrig bandet én eneste gang i hele sit liv!
En dag møder han dog Søren Syv, og snart ændrer alting sig. Søren kommer altid galt afsted, hvilket går ud over den stakkels kaptajn. Lige pludselig går kaptajnen rundt med klap for øjet og kan aldrig få ro til at betragte sine pudsede støvler i fred. Han bliver sur og rigtig godt voksen-sur. Til sidste bliver det ham for meget, og foran Søren Syv og hele besætningen kommer han til at bande!
Men er det nu også så slemt endda? Eller kan det i virkeligheden gøre ham lidt glad igen og måske redde et venskab?
“Man må sgu da ikke bande” er en højtlæsningsbog til de 4-7 årige. Bogen kan både bruges til højtlæsning, men også til dialogisk oplæsning.
Historien lægger op til sjove og nærværende samtaler mellem barn og voksen om bandeord, øgenavne, følelser og manérer.

Beskrivelse

C. G. Valentin

arina har altid skrevet, og hun færdiggjorde sit første manuskript som 12-årig. Hun skriver indenfor mange genrer både realisme, YA, sci-fi og fantasy. Derudover har hun også skrevet et par børnebøger. Carina arbejder som fuldtidsforfatter til daglig. Skrivning er hendes store passion og en vigtig del af hendes liv. Det kreative gen ligger dybt i hende og udover at skrive, så tegner hun også. For hende er det at skrive som at male billeder med ord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Man må sgu da ikke bande”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv