Valgt:

Kolde Timer

Kolde Timer

1984. Et stille villakvarter. Den unge Nanna er på løbetur en kold, mørk novemberaften. Løbeturen vil forandre hendes liv – for altid. En ulykke får dødelige konsekvenser for Nanna, og da hun flygter hjem til sin kælderlejlighed, kan hun ikke vide sig sikker på, om hun eventuelt har taget nogen med sig. Forbered dig på at tilbringe Nannas måske sidste kolde timer med hende.

Uddrag:

Hun hørte kun sine egne skridt. Af og til lød det, som om nogen var lige bag hende, og hver gang vendte hun sig om. Men der var ingen. Kun væsnerne fra hendes egen livlige fantasi.

Beskrivelse

Michael Kousgaard

For 16 år siden begyndte Michael på at skrive en børnebog. 10 år senere fandt han det gamle USB-stik med den halvfærdige historie. ”Det er da en meget god historie,” tænkte han og skrev videre. I 2016 kom den første e-børnebog og selvudgivelse, ”Blåskæg”. Siden er det blevet til 2 bøger mere i Blåskæg-serien. For et års tid siden kastede Michael sig over en ny genre, gyset. At skrive gys er en anderledes udfordring end at ramme den rigtige aldersgruppe som børnebogsforfatter. Det stiller større krav til beskrivelser, ordvalg og stemning. Den korte novellegenre er blevet hans helt store fokusområde. Han elsker at dykke ned i en helt almindelig hverdagssituation og lade fantasien løbe løbsk derfra, gerne med et tvist i slutningen. Michael bor i Esbjerg og arbejder til daglig som bogholder i eget firma. Tal og regnskaber rummer ikke mulighed for fantasi, så Michaels kreative åre må komme til udtryk gennem legen med ord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kolde Timer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv