Valgt:

Katinka og bøvserne

Katinka og bøvserne

Katinka slår en bøvs. Det har hun tit gjort, men denne dag siger mor, at hun skal sige undskyld. Hun har jo slået bøvsen!
Det er bestemt ikke med vilje, og Katinka bliver straks ked af sit uheld!
Men hvad er en bøvs egentlig for en størrelse? Hvad laver den mon nede i maven? Og hvorfor slår man de stakkels Bøvser, når nu de ingenting har gjort?

Historien om “Katinka og Bøvserne” giver et indblik i børns tankegang. Hvordan det, de voksne siger, kan blive til sjove forestillinger og idéer. Samtidig kan bogen give et indblik i kroppen og kroppens funktioner, en viden der kan leges og samtales omkring barn og voksen imellem.

Beskrivelse

C. G. Valentin

arina har altid skrevet, og hun færdiggjorde sit første manuskript som 12-årig. Hun skriver indenfor mange genrer både realisme, YA, sci-fi og fantasy. Derudover har hun også skrevet et par børnebøger. Carina arbejder som fuldtidsforfatter til daglig. Skrivning er hendes store passion og en vigtig del af hendes liv. Det kreative gen ligger dybt i hende og udover at skrive, så tegner hun også. For hende er det at skrive som at male billeder med ord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katinka og bøvserne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv