Valgt:

Kær og Abe er mor og far

Kær og Abe er mor og far

Kær og Abe er en bogserie om venskab.  Kær er en kat, Abe er en abe, og selvom de er meget forskellige, er de gode venner.  

Andre bøger i serien:   

Kær og Abe og lus

Kær og Abe i et træ 

Kær og Abe ser Ræv 

Kær og Abe har en mus 

Ane Gudrun har lavet fem bøger, som er ­eksemplariske i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode ­fortællinger med et lille udvalg af ord og med lavt lixtal. 

Er du glad for Kær og Abe-serien, så vil du kunne lide Mus og Rod-serien, som også er gode historier med et lavt lixtal.  

Du kan blandt andet købe serien her.

Beskrivelse

Ane Gudrun

Ane Gudrun er en anerkendt børnebogsforfatter og illustrator med adskillige udgivelser på det danske marked. Ane Gudrun er uddannet tekstforfatter ved Erhvervsakademi Kolding og uddannet lærer i blandt andet dansk, billedkunst og biologi. Derudover har hun en kunstskoleuddannelse i tegning, akvarel og akryl og kurser i animation og stop-motion-film. Lige nu arbejder hun næsten udelukkende med illustration, forfatterskab og grafisk arbejde. Ane Gudrun holder også foredrag om sit forfatterskab og illustration, men også om kreativitetens væsen. ”Jeg elsker børnebøger. Jeg elsker at skrive, tegne og læse børnebøger. Kærligheden til samspillet mellem billeder og tekst. Kærlighed til den komprimerede historie som må forenkles og forfines pga. sin korte fortælling. Kærlighed til den gode historie. Jeg brænder for at formidle til børn – direkte til børn, både som selvlæs og højtlæsning. Jeg brænder for børnelitteratur, som taler rent ind i børn, som de kloge væsener de er.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kær og Abe er mor og far”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv