Valgt:

Jackpot

Jackpot

”Du tror, du er så fucking meget bedre end mig. Jeg ved sgu da godt, hvorfor du hyrede mig. Jeg får ting gjort og holder mig ikke tilbage. Men du skal fandeme ikke tro, jeg tager en for holdet, bare fordi jeg er sådan en flinker fyr.”
“Bare rolig, det er der ingen, der tror,” hostede Ulrik.
“FUCK DIG, RETARDOBOY,” råbte Gunnar, mens han gik frem mod Ulrik og pegede pistolen mod hans tinding. ”Du skal fandeme ikke tro, jeg har glemt dig. OVERHOVEDET! Men lige nu snakker jeg til pillepoppende Pjerrot her.” Nu blev pistolen rettet mod Peter.

Fire kriminelle tabere scorer 11,2 millioner i, hvad der bliver kaldt, det perfekte kup. Nu skal de ”bare lige” holde lav profil i et sommerhus på en ferieø uden for sæsonen. Men hvem kan man egentlig stole på, når gruppen består af en paranoid, en junkie, en psykopat, og en leder, der er på lykkepiller?
Jackpot er en gal tour de force i kriminelle tabere, millioner i sportstasker, guns, paranoia, uheld og en hel række af virkelige dårlige valg.

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

René Toft

René Toft er født 1975 og vokset op i et det mellemstore lillebitte provinshul Hobro, og som med så mange andre sunde unger på samme tid gik tiden med rollespil, læse bøger og spille i band. Han er oprindeligt uddannet cand.mag. i multimedie fra Aalborg Universitet (i Aalborg), men er af uransagelige grunde og omveje endt langt fra den akademiske motorvej. Han har været engelsklærer på Grønland, rollespilspædagog på Frederiksberg og børnekulturformidler på Vesterbro. Lige nu står han i spidsen for en børnefestival for visuelle fortællinger for KøgeBibliotekerne. Altså når han ikke lige skriver eller er far for sine to dejlige møgunger. Vokset op med Ole Lund Kirkegaard, Rune T. Kidde og Dennis Jürgensen har René en forkærlighed for gale børnebøger. "Jeg kan godt lide at skrive vilde børnebøger. Finurlige, skøre og fantastiske oplæsningsbøger, der samler familien om eventyret. Det skal være sjovt. Det må godt være åndssvagt, men det skal være underholdende og få børn til at sige "EN GANG TIL!" og få de voksne til at sige "okay så," uden at dø en lille smule indeni." Indtil videre er det blevet til to bøger om Skurkistan i to hæsblæsende bøger om skurkagtige slyngler, luftpirater, kamptrænede pingviner og stakkels inkompetente kaliffer. Suppleret at en bog om slimsnegle fra det ydre rum, der kravler op i næsen på de voksne i Kirke Knærum og gør dem til zombierobotter som børnene i byen kan redde, så tegner det godt for det videre forfatterskab. René snakker allerede om ungdomsbøger med bankkup og kriminelle tumber, billedbøger med hjemmebyggede rumraketter og romkugler på størrelse med planeter og en ny serie om opfindsomme bedsteforældre med robotben og børn der er så meget sejere end de voksne nogensinde kunne drømme om. For man skal jo ikke kede sig når man læser. Punktum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jackpot”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv