Valgt:

Hotel & Rising Sun

Hotel & Rising Sun

Los Angeles, 1967

Den frustrerede advokatsøn Dean Peters snupper faderens nye bil og kører hjemmefra i vrede. Først langt ude på natten standser han ved et øde beliggende hotel dybt inde i Californiens ørken. Et hotel der byder ham velkommen – til at begynde med.

New Orleans, i dag

Det danske kærestepar Sara og Mikkel er taget på rygsækrejse til USA. Under deres besøg i New Orleans farer de vild og ender langt udenfor byen – hvor skovene skjuler et hus med en dyster hemmelighed.

Inspireret af de klassiske sange Hotel California og The House of the Rising Sun giver Freddy E. Silva her sit bud på de grusomme historier, der ligger og lurer under sangteksternes overflade.

Efter endt læsning vil sangene uden tvivl synes helt anderledes end før…

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Freddy E. Silva

Freddy E. Silva (f. 1976 i Santiago, Chile) debuterede i 2011 med horrornovellen 'Heksejægeren'. Efterfølgende er det blevet til de to futuristiske thrillers Mediatropolis (2012) og Virtropolis (2018) samt et par noveller, primært i de fantastiske genrer, blandt andre 'Min Modstanders Dagbog' (antologien De Andres Blod), Stumt Vanvid (antologien Dystre Danmark 2) og Rising Sun (antologien Mørkets Gerninger)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hotel & Rising Sun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv