Valgt:

Hjertevarm, Jakob - Hjertehistorier S1 E4

Hjertevarm, Jakob – Hjertehistorier S1 E4

Jakob er lykkelig. Det hele kører for ham med. Han skal starte på Kaospilotuddannelsen og glæder sig. Bandet, han spiller i, får fede job, og privat skal han flytte sammen med sin dejlige kæreste, Klaudia. Hun vil gerne ud at rejse, inden hun begynder på en uddannelse og leder efter et job, så hun kan spare penge sammen. Ind på scenen træder Benjamin, som arbejder i ungdomshuset, hvor Jakob skal optræde med bandet. Han kan hjælpe Klaudia med et job. Et nært venskab spirer mellem de tre, og følelser, ingen af dem før har oplevet, bryder frem.

Dette er fjerde episode i #Hjertehistorier. Episoderne er fortalt fra hjertet til hjertet. Hver episode har et unikt tema, som handler om unges identitet og nysgerrighed efter, hvem de er. Historierne er fortalt gennem unge fortællere, cirka 16-18-årige, til unge læsere … og deres forældre, lærere eller andre, som er nysgerrige efter at læse mere om ungdomsliv.

 

Uddrag

”Øh, jeg har aldrig kørt på sådan en før.” Jeg rynkede panden og så mistroisk på hans motorcykel.

”Teknisk set er det også mig, som kører den, og dig, der sidder bagpå.” Hans øjne funklede af humor, og jeg sendte ham et skævt smil tilbage. ”Hvad bliver det til, Klaudia med de smukke, blå øjne?” Benjamin blinkede og nikkede mod bagsædet. ”Læn dig op ad mig og hold godt fast om livet.”

Jeg tog hjelmen på og satte mig op på en motorcykel for første gang i mit liv.

”Første vej på højre hånd efter krydset,” råbte jeg. Benjamin havde fået min adresse, men jeg vidste ikke, om han kendte vejen.

På afstand kunne jeg se Jakob strække ud efter en løbetur. Som altid, når jeg så ham, fik jeg sommerfugle i maven. Næste weekend fik vi vores egen lejlighed. Jeg måtte nogle gange knibe mig i armen over, at jeg havde verdens skønneste kæreste, og vi skulle flytte sammen. Timingen var måske ikke den bedste, når jeg også ville ud at rejse, men Jakob havde insisteret på, at han godt kunne sidde i den alene, mens jeg var af sted.

Benjamin holdt ind til kantstenen. ”Så går turen ikke længere.”

”Hej med jer!” Jakob tørrede sveden af panden. ”Tak, fordi du gav Klaudia et lift hjem.”

Jeg steg af motorcyklen og rakte hjelmen til Benjamin.

”Det var et virkelig fedt show, I leverede lørdag aften … stor succes.” Benjamin tog også sin hjelm af og hvilede den mod styret. Han smilte, så et par klædelige smilehuller kom til syne. ”Jeg talte med min leder i dag, og vi vil gerne booke jer til en fest i efteråret.”

”Awesome. De andre bliver vildt glade.” Jakob lod sin hånd løbe gennem håret, og jeg kunne ikke undgå at se, hvordan Benjamin betragtede min kæreste.

Super. Jeg fik hjertebanken af at være sammen med ham, mens Jakob måske fik hans hjerte til at banke.

”Ses i morgen.” Benjamins stemme afbrød mine tanker.

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Ulrika Louisa Bjerregaard

Ulrika Louise Bjerregaard læser bøger, som vi andre spiser mad, når vi er virkelig sultne. Ja, hun æder dem nærmest råt. At fortabe sig i en anden verden, personer, deres drømme og skæbner kan Ulrika Louisa ikke leve uden. Hendes uddannelse og karriere tog hende i mange år omkring amerikanskejede virksomheder, som HR-ansvarlig, indtil hun i 2017 kastede sig ud i livet som selvstændig indenfor HR og kommunikation. Her fik hun samtidigblod på tanden til at kaste sig ud i skriveriet igen. Efter en mangeårig pause med uddannelse, børn, mand og karriere var det nu tid til at skrue op for lidenskaben til at skrive. Sene aftener med computeren i skødet blev til først én roman og derefter en til. Ulrika Louise Bjerregaard er oprindeligt fra Aalborg, men har siden 1996 haft base i Aarhus. Hun elsker at rejse og lære nye kulturer og sprog at kende. Hun har boet i henholdsvis Frankrig og USA. Ulrika Louisa skriver såvel børne- og ungdomsbøger som voksenlitteratur. Hun illustrerer selv sine bøger og nyder det kreative rum, hvor historier og billeder kommer til live. Hele processen fra tanke til papir er en stor inspirationskilde til mange flere historier og universer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertevarm, Jakob – Hjertehistorier S1 E4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×
×

Kurv