Valgt:

Hjertekys, Oliver - Hjertehistorier S1 E2

Hjertekys, Oliver – Hjertehistorier S1 E2

Uddrag
”Du Oliver. Alt er ok, ikke?” Han kunne ikke flytte blikket fra vejen, så i stedet greb han ud efter min hånd og gav den et klem.
”Helt sikkert. Det er bare så …” Ord var virkelig ikke min ven i aften.
”Nyt, anderledes, underligt, skrækindjagende, epokegørende.” Han skød tillægsord af i ét væk.
”Dejligt du kan formulere mine tanker,” grinede jeg. ”Fuck, jeg er bare så nervøs.”
”’Os mig. Jeg har fjollet rundt før, men det her virker …” Han kørte ind i indkørslen og slukkede motoren.
”Virker som?” spurgte jeg og drejede mig mod ham.
”Mere,” hviskede han.

Om Hjertekys
Oliver er forelsket, men kæmper indvendigt med sine følelser. Han er tiltrukket af fyre, det ved han, men han har endnu ikke været sammen med en. Bjørn er alt det, han ikke er: åben om sin seksualitet og ude. Oliver holder sit crush hemmeligt, men til en gymnasiefest, får han en idé.

Dette er anden episode i #Hjertehistorier. Episoderne er fortalt fra hjertet til hjertet. Hver episode har et unikt tema, som handler om unges identitet og nysgerrighed efter, hvem de er. Historierne er fortalt gennem unge fortællere, cirka 16-18-årige, til unge læsere … og deres forældre, lærere eller andre, som er nysgerrige efter at læse mere om ungdomsliv.

Du kan blandet købe bogen her.

Beskrivelse

Ulrika Louisa Bjerregaard

Ulrika Louise Bjerregaard læser bøger, som vi andre spiser mad, når vi er virkelig sultne. Ja, hun æder dem nærmest råt. At fortabe sig i en anden verden, personer, deres drømme og skæbner kan Ulrika Louisa ikke leve uden. Hendes uddannelse og karriere tog hende i mange år omkring amerikanskejede virksomheder, som HR-ansvarlig, indtil hun i 2017 kastede sig ud i livet som selvstændig indenfor HR og kommunikation. Her fik hun samtidigblod på tanden til at kaste sig ud i skriveriet igen. Efter en mangeårig pause med uddannelse, børn, mand og karriere var det nu tid til at skrue op for lidenskaben til at skrive. Sene aftener med computeren i skødet blev til først én roman og derefter en til. Ulrika Louise Bjerregaard er oprindeligt fra Aalborg, men har siden 1996 haft base i Aarhus. Hun elsker at rejse og lære nye kulturer og sprog at kende. Hun har boet i henholdsvis Frankrig og USA. Ulrika Louisa skriver såvel børne- og ungdomsbøger som voksenlitteratur. Hun illustrerer selv sine bøger og nyder det kreative rum, hvor historier og billeder kommer til live. Hele processen fra tanke til papir er en stor inspirationskilde til mange flere historier og universer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertekys, Oliver – Hjertehistorier S1 E2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×
×

Kurv