Valgt:

Frederikke kommer til at stjæle

Frederikke kommer til at stjæle

Frederikke kommer til at stjæle en pakke tyggegummi, og det er slet ikke med vilje. Hun vil ikke i fængsel, så hun gemmer tyggegummiet væk. Men pludselig får Frederikke ondt i maven, og det er den dumme hemmelighed, som gør så forfærdelig ondt, at hun bliver ked og trist.

Frederikke-bøgerne handler om ’at komme til’ at gøre ting og konsekvenserne deraf. I Frederikke kommer til at stjæle lægges der op til en god snak om hemmeligheder, ærlighed og familie.

I serien findes også FREDERIKKE KOMMER TIL AT GRINE og FREDERIKKE KOMMER TIL AT SLÅ.

Bøgerne er skrevet af Rikke Ella Andrup og illustreret af Ane Gudrun. 

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Rikke Ella Andrup

Rikke Ella Andrup debuterer med børnebøgerne "Frederikke kommer til at ..." men er allerede en anerkendt romanforfatter under navnet Ella-Maluca Floyd.
I Frederikke-bøgerne sætter forfatteren fokus på emnerne misundelse, samvittighed, hemmeligheder, familie og venskaber, og hun bringer det helt ned i børnehøjde.
Rikke elsker litteratur og har læst og fortalt historier, siden hun var en lille pige. Det er dog først som voksen, at hun har kastet sig ud i drømmen om at blive forfatter.
I dag har hun mange forskellige kasketter på, når hun til daglig fungerer som CEO for Forlagene Petunia og Nelumbo, samt redaktør, grafiker og selvfølgelig forfatter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frederikke kommer til at stjæle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×
×

Kurv