Valgt:

Frederikke kommer til at grine

Frederikke kommer til at grine

Simon er Frederikkes nye ven. Han er rigtig sød og sjov, og så stammer han. De andre i klassen griner nogle gange, når han stammer, men ikke Frederikke. Ikke før de er på tur, hvor hun kommer til at grine. Frederikke får dårlig samvittighed, fordi hun gjorde sin nye ven ked af det og kom til at grine ad ham.

Frederikke-bøgerne handler om ’at komme til’ at gøre ting og konsekvenserne deraf. I Frederikke kommer til at grine lægges der op til en god snak om samvittighed, forskellighed og venskaber.

I serien findes også FREDERIKKE KOMMER TIL AT STJÆLE og FREDERIKKE KOMMER TIL AT SLÅ.

Bøgerne er skrevet af Rikke Ella Andrup og illustreret af Ane Gudrun.

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Rikke Ella Andrup

Rikke Ella Andrup debuterer med børnebøgerne "Frederikke kommer til at ..." men er allerede en anerkendt romanforfatter under navnet Ella-Maluca Floyd.
I Frederikke-bøgerne sætter forfatteren fokus på emnerne misundelse, samvittighed, hemmeligheder, familie og venskaber, og hun bringer det helt ned i børnehøjde.
Rikke elsker litteratur og har læst og fortalt historier, siden hun var en lille pige. Det er dog først som voksen, at hun har kastet sig ud i drømmen om at blive forfatter.
I dag har hun mange forskellige kasketter på, når hun til daglig fungerer som CEO for Forlagene Petunia og Nelumbo, samt redaktør, grafiker og selvfølgelig forfatter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frederikke kommer til at grine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×
×

Kurv