Valgt:

Frederikke kommer til at slå

Frederikke kommer til at slå

Frederikke har fået lov at låne Katrines flotte hårbøjle og glæder sig til at vise den frem på legepladsen. Men Liva og Sofia gør nar ad hende og kalder hende Prinsesse Frede. Frederikke bliver helt vred indeni og kommer til at slå Liva.

Frederikke-bøgerne handler om ’at komme til’ at gøre ting og konsekvenserne deraf. I Frederikke kommer til at slå lægges der op til en god snak om misundelse, vrede og venskaber.

I serien findes også FREDERIKKE KOMMER TIL AT STJÆLE og FREDERIKKE KOMMER TIL AT GRINE.

Bøgerne er skrevet af Rikke Ella Andrup og illustreret af Ane Gudrun.

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Rikke Ella Andrup

Rikke Ella Andrup debuterer med børnebøgerne "Frederikke kommer til at ..." men er allerede en anerkendt romanforfatter under navnet Ella-Maluca Floyd.
I Frederikke-bøgerne sætter forfatteren fokus på emnerne misundelse, samvittighed, hemmeligheder, familie og venskaber, og hun bringer det helt ned i børnehøjde.
Rikke elsker litteratur og har læst og fortalt historier, siden hun var en lille pige. Det er dog først som voksen, at hun har kastet sig ud i drømmen om at blive forfatter.
I dag har hun mange forskellige kasketter på, når hun til daglig fungerer som CEO for Forlagene Petunia og Nelumbo, samt redaktør, grafiker og selvfølgelig forfatter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frederikke kommer til at slå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×
×

Kurv