Valgt:

Fra seng til tøj - bæredygtig syning

Fra seng til tøj – bæredygtig syning

Er du sybegynder, eller er du gået kold i papirmønstre, så er her muligheden for at lave fine og bløde modeller både simpelt og bæredygtigt.

Bogen indeholder mere end 20 modeller, der nemt kan sys ud fra en skjorte og et par løse bukser, og som kan varieres i det uendelige til en hel garderobe.

Det er bæredygtig syning på genbrugsmåden, hvor alle materialer er dynebetræk og sengetæpper fra genbrug.

Et plus for miljøet at holde tekstilerne i cirkulation, men det er også godt og billigt for begyndere med saks og symaskine. 

Karoline Dahrling Hughes har udviklet Fra seng til tøj – Bæredygtig syning med både det simple koncept og bæredygtighed i tankerne. Hun er uddannet designassistent og har en cand. mag. i kulturarvsformidling. På Skandimama.com blogger hun om alle sine kreative tanker og idéer til følgernes store inspiration. Tidligere har Karoline udgivet Smart i en fart – sy hurtigt og nemt uden mønster.

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Karoline Darling Hughes

Karoline Dahrling Hughes er en kreativ sjæl helt ind til benet. Hun syr, maler, bygger og dimser med alt, hun kan komme i nærheden af. Følg hende på www.skandimama.com for flere kreative projekter og links til både YouTube og andre kanaler. Her kan du også finde nyheder om andre udgivelser fra Karoline.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fra seng til tøj – bæredygtig syning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv