Valgt:

Forbandet onDsdag

Forbandet onDsdag

En broche med en tilknyttet spøgelseshistorie er starten på en udfordringsleg, som aldrig burde være begyndt. Den bitre og ensomme outsiderpige, Ibber, bor i Tarmstrup, en lille by langt væk fra alt. Ibber er vild med fantasy og planter, men hun er ensom og har kun sin højtråbende barndomsven Jonas. En dag flytter en finsk familie til byens spøgelseshus, og Ibber og Jonas møder Aada, som har en stærk fascination af heksekulte.   

En udfordring – ingen vej tilbage.   

”Karlsvognen sløres i overfladen, da jeg langsomt sætter min fod i vandet. Det er tydeligt at mærke, at temperaturen er lige omkring frysepunktet. Det gullige skum flytter sig med små ryk under de ringe i vandet, jeg starter. Bunden bliver mere klæg, og jeg finder først grund ti centimeter nede i mudderet. Jeg kunne hænge fast heri. Det er ikke ufarligt, kan jeg mærke, men jeg skal bare under, så jeg kan stoppe denne fucking leg.”  

FORBANDET ONdSDAG er en YA-thriller med en snert af det overnaturlige.

Uddrag fra bogen:  

”Min kære elskede  Det slutter her. Jeg har ikke brudt vores pagt. Jeg har ikke vanæret vores smykke. Jeg har udført din sidste udfordring, men i samme åndedrag har jeg valgt at gøre en ende på vores farlige leg. Din sidste udfordring til mig er gået for vidt, men jeg må gøre det, for jeg har dig så kær. Jeg ved visseligt, det er et tegn på svigtende kærlighed, hvis vi ikke udfører hverandres udfordringer. Afslår jeg, betyder det, at jeg ikke længere har sat dig højest i mit hjerte, og intet er længere fra den smertelige sandhed. Vi afsagde begge pagten: ’Jeg vil gøre alt for dig, sig det blot.’ Smykket har været vores tegn på hengivenhed, hvis tur det var til at bevise det ubeviselige: størrelsen på vores kærlighed. Et uskyldigt menneskeliv kan jeg dog ikke tage, min elskede. Derfor blev det dit, og om kort tid mit. Nu har brochen rejst mellem dig og mig fra udfordring til udfordring, nu må den hvile, som vi skal hvile, her i huset, hvor vores sjæle har brændt af kærlighed. Din for altid.”

 

Beskrivelse

Ane Gudrun

Ane Gudrun er en anerkendt børnebogsforfatter og illustrator med adskillige udgivelser på det danske marked. Ane Gudrun er uddannet tekstforfatter ved Erhvervsakademi Kolding og uddannet lærer i blandt andet dansk, billedkunst og biologi. Derudover har hun en kunstskoleuddannelse i tegning, akvarel og akryl og kurser i animation og stop-motion-film. Lige nu arbejder hun næsten udelukkende med illustration, forfatterskab og grafisk arbejde. Ane Gudrun holder også foredrag om sit forfatterskab og illustration, men også om kreativitetens væsen. ”Jeg elsker børnebøger. Jeg elsker at skrive, tegne og læse børnebøger. Kærligheden til samspillet mellem billeder og tekst. Kærlighed til den komprimerede historie som må forenkles og forfines pga. sin korte fortælling. Kærlighed til den gode historie. Jeg brænder for at formidle til børn – direkte til børn, både som selvlæs og højtlæsning. Jeg brænder for børnelitteratur, som taler rent ind i børn, som de kloge væsener de er.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forbandet onDsdag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv