Valgt:

Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Vikingetiden

Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Vikingetiden

Pas på! Det bliver både klamt og underligt.

Denne bog indeholder stinkende sår, brændende tis og blå zombier. Du har sikkert hørt om vikingerne og deres langskibe, men vikingetiden var meget mere end bare det. Livet var meget anderledes dengang fra, det du kender i dag. Ingen mobiltelefoner eller wifi. Noget af det, du kommer til at læse i denne bog, lyder så vildt, at du sikkert tror, det er noget, vi har fundet på. Men det er det ikke.

Du gætter aldrig, hvad de gjorde …

”De vikinger, der gik bersærk, var ikke bare frygtet af deres fjender, men også af deres venner. De var fyldt med et blindt raseri, når de kæmpede, og kastede sig frygtløst ud i kamp. Ikke nok med, at de kunne være helt ustyrlige, så kunne de også finde på at være nøgne. Når fjenderne så en flok vilde vikinger i bar røv komme løbende mod deres by, så var det bedst at stikke af. Det er ikke sikkert, at det ville virke lige så godt i dag, hvis den danske hær smed alt tøjet, når de skulle i krig.”

Thomas Arnt og Ane Gudrun har skabt en bog propfyldt med ubrugelige facts om Vikingetiden. Perfekt til når du trænger til et godt grin, når du sidder på wc, eller hvis du har brug for lidt unyttigt paratviden.

I samme serie findes også bøgerne om Romerriget og Det gamle Egypten – du gætter aldrig, hvad de gjorde …

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Thomas Arnt

Thomas Arnt er forfatter og fortæller. Han skriver hovedsageligt for børn og unge i fantasygenren, og så har han et eller andet med zombier. Thomas er født i 1981, uddannet pædagog og far til to. De første 20 år af sit liv boede han i den nordsjællandske landsby Ølsted. I Ølsted lærte han tre vigtige ting: 1. Drenge der ikke spiller fodbold, ikke kører på knallert og ikke kan slå søm i et bræt, er nørder. 2. Han var vældig god til at være en nørd. 3. En spændende historie kan få alle til at lytte. Også selvom fortælleren er en nørd med briller, bumser, tandbøjle og kikset grydefrisure. Thomas' barndom var komplet udramatisk. Forældrene er ikke engang blevet skilt, og han er vokset op på en hård cocktail af Jumbobøger, tv-programmet Troldspejlet, Dungeons & Dragons og magasinet Illustreret Videnskab. Bogserien Dragonlance har han pløjet igennem utallige gange, men de tre bøger der har betydet mest for hans egne skriverier er Terry Prachets Discworld, Douglas Adams’ Hitchhikers guide to the galaxy, og ikke mindst Dennis Jürgensens Kadavermarch. Thomas har altid elsket at underholde og være kreativ. Han har blandt andet spillet teater, været forsanger og guitarist i et utal af rockbands, lavet lokalradio, skrevet digte og tegnet. Ideen om, at han skulle være forfatter, opstod dog først i 2014. Indtil da havde han fået afløb for en løbsk fantasi gennem rollespil, sangskrivning og en masse spontane historier for børnene på sine arbejdspladser. I sommeren 2017 fik han sin første bogkontrakt, og sidenhen er det blevet til flere af dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Vikingetiden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv