Valgt:

Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Det gamle Egypten

Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Det gamle Egypten

Pas på! Det bliver både klamt og underligt.

Denne bog indeholder både flagermuseblod, muggent brød og rigeligt med eyeliner. Du har sikkert hørt om pyramider og mumier, men Det gamle Egypten var meget mere end bare det. Livet i faraoernes rige var meget anderledes end det, du kender fra i dag. Ingen mobiler eller wi-fi. Noget af det du kommer til at læse i denne bog, er så vildt, at du sikkert tror, det er noget, vi har fundet på. Men det er det ikke.

Du gætter aldrig, hvad de gjorde …

”Pepi den anden blev allerede farao som 6-årig. Han hadede fluer så meget, at han ifølge myterne havde tjenere til at fjerne fluer, hvor end han var. Ikke med fluesmækkere, men med honning. Han havde en gruppe udvalgte mænd og kvinder, som skulle være nøgne og smurt ind i et lag honning. Så fløj fluerne i stedet for hen til dem og ikke faraoen. Det har været noget af et syn. Man kan så overveje, om ikke honningen har tiltrukket endnu flere fluer, end der var i forvejen.”

Thomas Arnt og Ane Gudrun har skabt en bog propfyldt med ubrugelige facts om Det gamle Egypten. Den slags facts, hvor du sidder og tænker – ”Det gjorde de bare ikke!”

I samme serie findes også bøgerne om Romerriget og Vikingetiden – du gætter aldrig, hvad de gjorde …

Du kan blandt andet købe bogen her.

Beskrivelse

Thomas Arnt

Thomas Arnt er forfatter og fortæller. Han skriver hovedsageligt for børn og unge i fantasygenren, og så har han et eller andet med zombier. Thomas er født i 1981, uddannet pædagog og far til to. De første 20 år af sit liv boede han i den nordsjællandske landsby Ølsted. I Ølsted lærte han tre vigtige ting: 1. Drenge der ikke spiller fodbold, ikke kører på knallert og ikke kan slå søm i et bræt, er nørder. 2. Han var vældig god til at være en nørd. 3. En spændende historie kan få alle til at lytte. Også selvom fortælleren er en nørd med briller, bumser, tandbøjle og kikset grydefrisure. Thomas' barndom var komplet udramatisk. Forældrene er ikke engang blevet skilt, og han er vokset op på en hård cocktail af Jumbobøger, tv-programmet Troldspejlet, Dungeons & Dragons og magasinet Illustreret Videnskab. Bogserien Dragonlance har han pløjet igennem utallige gange, men de tre bøger der har betydet mest for hans egne skriverier er Terry Prachets Discworld, Douglas Adams’ Hitchhikers guide to the galaxy, og ikke mindst Dennis Jürgensens Kadavermarch. Thomas har altid elsket at underholde og være kreativ. Han har blandt andet spillet teater, været forsanger og guitarist i et utal af rockbands, lavet lokalradio, skrevet digte og tegnet. Ideen om, at han skulle være forfatter, opstod dog først i 2014. Indtil da havde han fået afløb for en løbsk fantasi gennem rollespil, sangskrivning og en masse spontane historier for børnene på sine arbejdspladser. I sommeren 2017 fik han sin første bogkontrakt, og sidenhen er det blevet til flere af dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Du gætter aldrig, hvad de gjorde i Det gamle Egypten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu

Få del i konkurrencer, nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

×
×

Kurv